PRÆSENTATION - Lasse Larsen

Mit navn er Lasse Larsen, jeg er 15 år gammel og køre bmx på elite-niveau. Jeg er en af Danmarks bedste bmx kører, og derfor kræver det også meget træning. Meget af min træning inde for bmx foregår i København bmxklub. Hvis man vil være en god bmx køre, så skal man have en god vilje, og derfor så er det ikke kun træning på banen men også ud over. Samt bmx 3 gange om ugen så går jeg også meget op i hvad jeg spiser samt fitness center. Bmx det foregår mest om sommeren, men det er ikke ensbetydende med at man kun skal køre om sommeren. Om vinteren træner jeg 3 gange om ugen i Korsør bokseklub, for at holde formen ved lige, og der ud over så bliver der også trænet en del mere fitness.

Udviklingssponsor: JP Distribution

SÆSON 2017

2017 har været et rigtig fedt år med nogle fede løb, og hvor jeg har været på toppen hele året. Jeg har fået skabt en del fede resultater, dog havde jeg et lidt uheldigt dm, hvor det endte med et styrt. Man kan rolig sige, at 2017 det har været er vellykket år.

 

SÆSON 2016

2016 var et rigtigt godt bmx-år, eftersom jeg fik lavet en del gode resultater. Jeg klarede mig godt i de store løb herhjemme, og jeg var stort set på toppen hele året. Året sluttede rigtig godt af, eftersom jeg fik en 2. plads til dm.

 

SÆSON 2015

Lasse kører i 2015 sin 6. sæson hos Sorø BMX.
Målet for 2015 er forsat at forblive i Top 5.
 

SÆSON 2014

For at komme i gang inden sæsonstart træner Lasse styrke og kondition i Slagelse Bokseklub to gange om ugen. Yderligere træner han hver søndag med det EM-hold, som han er udtaget til. Holdet træner målrettet mod EM 2014 som afholdes på Dansk jord.

Status i juni 2014, er at Lasse ligger nr.1 i Landspokalen. LP køres over 10 afd. der er kørt fire nu. Lasse rejser til Birmingham d.19/6 og køre 2 EM afd. Lasse træner hårdt mod EM finalerne på dansk grund og VM i Holland begge i juli. Lasse skal køre nordiske mesterskaber i aug. og tror på en god placering da det er en bane han er glad for at køre på. 

 

Resultatliste

2. Landspokalen som køres over 10 afd.
2. Sjællandsmesterskaberne
3. Danmarksmesterskaberne
2. De Nordiske Mesterskaber
Kvartfinalerne i VM og EM Eropa League

SÆSON 2013

Lasse kørte i 2013 sin 4. sæson hos Sorø BMX. Hans mål i år var at blive Sjællandsmester og Dansk Mester. 

Resultatliste
1. Plads ved Danske Bank Cup
1. Plads ved Landspokaltuneringen Hadsund
3. Plads ved Sjællands Cup
3. Plads ved Sjællandsmesterskabet.

Øvrige resultater
2. Plads ved DM
2. Plads ved Sjællandsmesterskabet
7. Plads ved de Nordiske Mesterskaber.